logo

Kontakt

44000 Sisak, Novo Selo Palanječko, Kutinska 157

+385 91 268 5268

info@sunprotect.hr

Klizni paneli

 

Estetske i funkcionalne klizne ploče pružaju vizualnu zaštitu i zaštitu od sunca. Ploče možete postaviti u fiksni položaj, a možete ih i pomicati, ovisno o željenoj sjeni u prozračivanju. Kao najprikladniji materijal preporučamo drvo ili aluminij.

Stakleni paneli

 

Klizne staklene ploče suvremenog izgleda sjajno su rješenje kada želite elegantno zatvoriti prostor i zaštititi se od vjetra, a da pritom ne ostanete bez lijepog pogleda.

Zip-roloi

 

Klizna stakla, aluminij s drvenim letvama i vertikalni zip-roloi izvrstan su dodatak kod zaštite od vremenskih utjecaja. Roloi nude zaštitu od vjetra, kiše i insekata te omogućuju vizualnu zaštitu i sjenu.

Ugrađena LED rasvjeta

 

LED svjetiljke ugrađene su u okretne lamele bioklimatske pergole Agava. Intenzitet svjetlosti možete prilagođavati ovisno o atmosferi koju želite stvoriti u večernjim satima.

Grijanje

 

Zahvaljujući našim infracrvenim grijačima možete uživati i u najhladnijim večerima. Grijači su jaki i modernog izgleda te osiguravaju vrlo jak i podesiv izvor grijanja.

Zvučni sustav

 

Slušajte glazbu putem zvučnika koji su ugrađeni u pergolu i upravljajte glazbom daljinski, putem Bluetooth veze.

Senzori

 

Senzori štite prostor mijenjanjem nagiba lamele ovisno o vremenskim uvjetima. Lamele se samostalno zatvaraju u slučaju kiše i otvaraju u slučaju vjetra.

Dodatna udobnost
s dodatnom opremom

Modularni koncept omogućava mnogobrojne dodatne mogućnosti. Prilagođene veličine, velik izbor boja, bočni zip-roloi i klizne ploče u različitim izvedbama, staklene stijene, ugrađene svjetiljke, grijanje, glazba.
 
Provjerite i druge mogućnosti koje nude jedinstvene osobne konfiguracije inovativne pergole Agava.

Izbor boja

Bioklimatska pergola Agava dostupna je u četiri standardne boje (konstrukcija i/ili lamele): Antracit siva (RAL 7016), aluminij siva (RAL 9006), bijela (RAL 9016) i grafit siva (RAL 9016). 

Uz doplatu možete odabrati više od 1600 postojećih boja RAL.

Antracit siva

RAL 7016

Aluminij siva

RAL 9006

Bijela

RAL 9016

DB 703
RAL 1000 > RAL 9023